ORDU / KORGAN - Çayırkent Çok Programlı Anadolu Lisesi

Mrt

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u anma programı düzenlendi.

Mrt

2023-2024 Çayırkent Çok Programlı Anadolu Lisesi Yeşilay Haftası kapsamında kulüp öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz tarafından  pano çalışmaları yapılmıştır.

Mrt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Çayırkent Çok Programlı Anadolu Lisesi ''Dilimizin Zenginlikleri Projesi'' kapsamında etkinlikler yapılmıştır.

May

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK ve SPOR BAYRAMI DEĞERLİ ÖĞRETMENLERİMİZ ve SEVGİLİ ÖĞRENCİLERİMİZİN KATILIMI İLE COŞKU İLE KUTLANILDI. PROGRAMDA EMEĞİ GEÇEN İNGİLİZCE ÖĞRETMENİZ MERVE ÇAKIR'A VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

''BÜTÜN ÜMİDİM GENÇLİKTEDİR.''

GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

18 MART ÇANAKKALE DENİZ ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ

12 MART İSTİKLAL MARŞININ KABULÜ VE M.AKİF ERSOY'U ANMA GÜNÜ

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI.

Haz

Okulumuz Görsel Sanatlar Öğretmeni Rüveyda AZAKLI ve öğrencilerimiz tarafından resim sergisi yapılmıştır.

Haz

Okulumuz öğretmenleri velilerimizi evlerinde ziyaret etmiştir.

Haz

Okulumuz TUBİTAK 4006 Bilim Fuarına katılımlarınızdan onur duyarız.

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı İlçe Töreni

Liseler Arası Münazara Yarışması

Çayırkent Çok Programlı Anadolu Lisesi'nden Filistine uzanan yardım eli

May