ORDU / KORGAN - Çayırkent Çok Programlı Anadolu Lisesi

Okulumuzun katılmış olduğu "Bu Toprakların Öykülü Notaları" adlı eTwinning Projesi başladı

Okulumuzun katılmış olduğu "Bu Toprakların Öykülü Notaları" adlı  eTwinning Projesi başladı

Okulumuzun ortak olarak katıldığı " Bu Toprakların Öykülü Notaları " adlı eTwinning projesi ülkemizden 10 farklı okulun ortak olarak katılımı ile Mart ayında  başladı. Projemiz amaçları ise öğrencilerimizin dinleme, araştırma, yazma, uygulama, drama, tümevarım gibi yöntemleri kullanarak  öz güveni ,öz saygısı olan; akranlarıyla, çevresiyle ve dolayısıyla yaşadığı toplumdaki insanlarla iyi ve etkili iletişim kuran bireyler olmalarını sağlamak , bu proje sayesinde kendi kültür ve geleneğine sahip nesiller yetiştirmek amacındayız. Projeye okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Sümeyra AĞCA koordinatörlüğünde 11. ve 12. sınıf öğrencilerimizden oluşan bir grup tarafından yürütülmektedir.Öğrencilerimizin tasarladığı logo ve afişler anket aracılığıyla belirlenmiş olup öğrencilerimize proje süresince başarılar dileriz.

Yayın: 04.04.2021 - Güncelleme: 04.04.2021 04:11 - Görüntülenme: 259